facebook Twitter MojRačunovodja
 • Announcement

 • Spletno mesto www.mojracunovodja.si, s katerim upravlja KDB d.o.o., uporablja piškotke

  Kaj je piškotek?

  Piškotki so datoteke, ki se ob obisku spletnega mesta namestijo na uporabnikovo napravo (računalnik, telefon ipd.), s pomočjo katere uporabnik dostopa do spletnega mesta. Ob ponovnem obisku spletnega mesta dobi ponudnik vpogled v podatke na uporabnikovi opremi, ki so se zbrali s pomočjo piškotkov.

  Ponudnik s pomočjo piškotkov pridobi podatke o uporabi spletnega mesta ter o nekaterih značilnostih uporabnika oziroma njegove opreme, s katero dostopa do spletnega mesta (npr. ločevanje med uporabn iki, datum zadnjega obiska, nastavitve jezika in druge uporabniške nastavitve na spletnem mestu, resolucija zaslona, tip spletnega brskalnika ipd.). Natančni nameni obdelave zbranih podatkov so za vsak posamezen piškotek navedeni v spodnji tabeli.

  Piškotki niso škodljivi saj ne vsebujejo trojanski konj, virusov ali kakšne druge zlonamerne kode.

  Kateri so piškotki na tej strani

  Podatki, zbrani s pomočjo piškotka, sami po sebi ne omogočajo identifikacije uporabnika v smislu določb Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1), kar pomeni, da zgolj na podlagi tako zbranih podatkov ni mogoče ugotoviti imena in priimka in drugih identifikacijskih podatkov uporabnika.

  V tabeli spodaj, so navedeni piškotki, ki se vam namestijo ob obisku naše spletne strani in kakšne podatke zbirajo oz. čemu so namenjeni.

  PHPSESSID Piškotek, se namesti ob obisku spletne strani z unikatno vrednostjo in je obvezen za pravilno delovanje spletne strani zato ga ni mogoče onemogočiti oz. odstraniti. Je sejni piškotk kar pomeni, da se pobriše ob zaprtju okna vašega brskalnika.
  comment_author
  comment_author_email
  comment_author_url
  So piškotki ki se namestijo zgolj komentatorjem. Uporabljajo se za izboljšanje uporabniške izkušnje (da komentator ne potrebuje vedno znova ob komentarju vpisovati potrebnih podatkov). Veljavnost piškotkov je malo manj kot 1 leto.
  cookiesDirective Se namesti, ko kliknete gumb V redu in s tem potrdite da se bili seznanjeni z obvestilom o uporabi poškotkov na strani. Čas trajanja piškotka je 1 leto.

  Vrsta spletnih piškotkov
  Trajni piškotki

  Ostanejo shranjeni tudi ko uporabnik zapre brskalnik ter zaključi sejo. Spletna mesta jih uporabljajo lahko za shranjevanje informacij o registraciji, izbiri jezika ali analiziranje prometa. Ti piškotki so lahko shranjeni več dni, mesecev ali let.

  Začasni piškotki

  Ostanejo shranjeni dokler uporabnik ne zapre ali zaključi sejo. Spletna mesta jih uporabljajo za shranjevanje začasnih informacij. Te informacije so lahko izdelki v nakupovalnem vozičku, večja varnost pri spletnem bančništvu ali informacije o obisku spletnega mesta.

  © 2010 - KDB d.o.o. - računovodske storitve, poslovno in davčno svetovanje
  GOSTOVANJE | IZDELAVA
  Nastavitev piškotkov