facebook Twitter MojRačunovodja
 • Announcement

 • Računovodski servis KDB d.o.o.

  Moje ime je Damjan Borštar, vodim in delujem v okviru podjetja KDB d.o.o., v katerem vam nudimo računovodske storitve s spremljajočimi dejavnostmi, davčnim in poslovnim svetovanjem. Po izobrazbi sem diplomirani ekonomist in se z računovodstvom ukvarjam od prvega dne svoje poklicne poti, ki se je pričela jeseni leta 1999.

  Jeseni 2002 sem registriral lastno podjetje v okviru katerega sedaj delujem kot samostojni računovodja in davčni svetovalec. Podjetje KDB je član Gospodarske zbornice Slovenije in Zbornice računovodskih servisov ter vpisano v katalog certificiranih računovodskih servisov Slovenije. To pomeni, da se redno izobražujemo na strokovnem področju in ima vsaj en od zaposlenih opravljen izpit Zbornice računovodskih servisov za pridobitev naziva “strokovni vodja računovodskega servisa”.

  Septembra 2015 smo pristopili k podpisu Standarda izvajalcev računovodskih storitev. S tem smo se zavezali, da storitve opravljamo v skladu z računovodskimi standardi in načeli, z zakonskimi predpisi, dobro prakso, ki jo priporoča Zbornica računovodskih servisov pri GZS, ter pogodbo z naročnikom. Pri svojem delu upoštevamo splošna etična načela, ki jih opredeljuje Kodeks članov Zbornice računovodskih servisov.

  Pri vodenju poslovnih knjig, knjigovodstvu, uporabljamo poslovno-informacijski sistem Pantheon, podjetja Datalab. Pantheon je stabilen, zanesljiv in zakonsko usklajen informacijski sistem. Pantheon omogoča enostavno povezavo med vašim podjetjem in našim računovodskim servisom. Omogoča, da se podatki vpisujejo enkrat, pri vas ali pri nas, s tem pa prihranimo časa za vpisovanje podatkov ter s tem boljše računovodske storitve in manj napak pri vnosu podatkov. Nam pa omogoči, da se bolje posvetimo finančni analizi vašega poslovanja in vam svetujemo za lažje odločanje v poslu.

  Osebna izkaznica podjetja


  Sedež podjetja: Rimska cesta 8a, 8210 Trebnje (v stavbi Območe obrtno-podjetniške zbornice Trebnje)
  Telefon in fax: 0599 27 130, Gsm: 041 420 663
  Leto ustanovitve: 2002
  Šifra dejavnosti: 69.200
  Osnovna dejavnost: Računovodske, knjigovodske in revizijske dejavnosti, davčno svetovanje
  Matična številka: 1759817000
  Davčna številka: 34938389
  Osnovni kapital: 8.763, 00 €


  Mnenje strank o naših računovodskih storitvah in podjetju

  S računovodskim servisom KDB d.o.o. sem izredno zadovoljen, v vseh letih našega skupnega sodelovanja. Saj vedno sledi zakonom, kot trendom in se je vedno pripravljen pozanimati o novih načinih pri poslovanju.

  IMAMO, Danijel Ocepek s.p..

  S podjetjem KDB d.o.o. sem sodeloval šest let preko podjetja, kjer sem bil zaposlen. Lansko leto sem tudi sam ustanovil lastno podjetje. Pri izbiri sodelavcev sem še posebej previden, ampak pri odločitvi kdo bo moj računovodja nisem imel pomislekov.

  Jure Višček, direktor in lastnik podjetja Alva d.o.o..

  © 2010 - KDB d.o.o. - računovodske storitve, poslovno in davčno svetovanje
  GOSTOVANJE | IZDELAVA
  Nastavitev piškotkov